Ons team

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken.

Wat wenst u te beschermen tegen inkijk wind en geluid?

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie idee├źn en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!

 

Waarom is Gipea Easy To Fix anders?  

Over mij: Remco de Groot 

Ik ben een expert op mijn vakgebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.