Onze waarden

Gerecycled polyester: de voordelen
1. Het voorkomt dat plastic op stortplaatsen en in de oceaan terechtkomt - gerecycled polyester geeft een materiaal een tweede leven.  (Waste & Resources Action Program) dat de De productie van rPET kan de CO2-uitstoot met 32 ​​procent verminderen in vergelijking met conventioneel polyester. 

 Ons project

2. Gerecycled polyester is kwalitatief bijna gelijk aan nieuw geproduceerd polyester, maar de productie ervan vereist 59 procent minder energie dan dit, volgens een studie van het Zwitserse Federale Bureau voor Milieu uit 2017 schat WRAP

Ons verhaal

3. Het gebruik van gerecycled polyester vermindert onze afhankelijkheid van aardolie en aardgas als grondstof, het vermindert afval, verlengt de levensduur van stortplaatsen en vermindert de giftige uitstoot van verbrandingsovens. 

3-D Band Effen Kleur Grijs

 

De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt 

Gipea voor het afsluiten van uw hekwerken voor maas-hoogte van 19 cm.    De montage is zeer eenvoudig en het vlechtwerk geeft een geweldige  uitstraling.       

3-D Band Decor


 

De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt 

Gipea 3-D band decor strepen.  Met deze motieven brengt u de  gewenste variatie in uw effen kleur.  Per hek-deel 20 montage klemmen.   

3 -D Band steen motieven


De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt
De band is niet doorschijnend zodat u in een oogwenk privacy creëert met een moderne look binnen en buiten en dient als decoratie in elke tuin.   

3 -D Band blad motieven


De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt, Dikte van materiaal 1.02 mm
Bestaat uit 100% vormvaste PES. Gerecycled polyester,

3-D band Hout motieven


De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt
De montage is
kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. 
Voor het vastzetten van uw band gebruikt u de montage klemmen, 190 mm per paneel heeft u er 20 nodig,

Gipea Easy Fix 3-D Band 190 mm.

Mogelijk in Effen kleuren of  blad,  steen en hout motieven.
 

Het ecologisch schoonste textieldrukproces ter wereld! 
Veel goedkoper dan de bekende steenkorven.
Voor een geweldige uitstraling in uw tuin.

De Gipea 3 D Band is aan 2 zijden bedrukt, 
Dikte van materiaal 1.02 mm dik. 
PET-flessen zijn een waardevolle grondstof!
Wat kun je doen met oude PET-flessen?
Bestaat uit 100% vormvaste PES.  
Gerecycled polyester is kwalitatief bijna gelijk aan nieuw geproduceerd polyester, maar voor de productie ervan is 59 procent minder energie nodig. 


Het is zeker geen gewone dunne folie maar een superieur textielweefsel. Ons dragermateriaal bestaat uit een vormvaste 100% polyester fleece stof, dus geen PVC of iets dergelijks.    Onderhoudt Vrij snel en gemakkelijk in uw hek te vlechten.  Voor de montage en bevestiging gebruikt u de ( 190 mm ) klemmen zwart.  26 meter is voldoende voor een standaard dubbelstaafmat-hekwerk met een hoogte van 2 meter en een breedte van 2,5 m . Per per paneel heeft u dus 1 rol nodig.  
 

De band is weerbestendig en UV werend. Voorgeschreven garantie van 2 jaar. Er kunnen geen verdere garanties gegeven worden, aangezien de individuele parameters (locatie, zonnestraling, etc.) altijd verschillend zijn en wij er geen invloed op hebben.  Ontdek ons product.    

Montage Klemmen 19 cm.   De montage is kinderspel dus u kunt de band zelf invlechten. Voor het vastzetten van uw band gebruikt u de montage klemmen, 190 mm per paneel heeft u er 18 of 20 nodig,