Gipea Rotan Stripe 

Op rol geleverd 255 cm  x 19 cm 
Deze zijn eenvoudig te monteren!
Bevestiging met profiel klem 19 cm  

Heeft u last van Inkijk ?

In nieuwbouwwijken staan vaker Schuttingen van geopende harmonicagaas van draadpanelen . Hoveniersbedrijven vragen Zich Vaak af wat zij kunnen adviseren Tegen Inkijk! Als de Bewoners Graag Snel privacy wensen, is plaatsen van nieuwe schutting vaak geen optie.
Daarom Helpen wij u graag, ontmoet de meest snelle, voordelige en elegante oplossing voor de tuinafsluiting. Gipea Zichtlamellen en Kunsthagen daarmee geniet u In een handomdraai volop van optimale privacy in Uw tuin . 
Knip Een mal, knip Het toevoegen aantal stroken en weef deze door deur de afrastering . 
Aan het eind van de stroken en maak deze vast met een Aan het eind van de stroken maak deze vast met een 19 cm profiel klem.

Gipea Rotan Stripe 

Per rol van 2.55 mtr. lang 
Matten van 250 cm zijn 9 banen dan besteld u 9 st.
Deze zijn eenvoudig te monteren.

Heeft u last van Inkijk ?


Nu online te bestellen.
In nieuwbouwwijken staan vaker Schuttingen van geopende van draadpanelen . Onze klanten vragen zich Vaak af wat zij kunnen doen tegen Inkijk!  Als de Bewoners Graag Snel privacy wensen, is plaatsen van nieuwe schutting vaak geen optie.  Daarom Helpen wij u graag, ontmoet de meest snelle, voordelige en elegante oplossing voor de tuinafsluiting. Gipea Rotan stripe daarmee geniet u In een handomdraai volop van optimale privacy in Uw tuin.   Weef deze door deur de afrastering .  Aan het eind van de stroken maak deze vast met een 19 cm profiel k